петък, 4 декември 2009 г.

първи пост и нещо като ревю за две напитки


Всеки нов блог си има първия пост, който обикновено е нещо от сорта на "hello world" плюс стандартните обяснения "защо ми е притрябвал блог". В този първи пост обаче аз искам по-скоро да ви почерпя, вместо да се обясняваме безсмислено.

За непиещите алкохол предлагам новата боза "като от едно време". Препоръчвам я много - с истинска захар е, вместо подсладителите, които напоследък плуват във всяка "сладка" напитка. И освен това на следващия ден вече е леко прокиснала, което мен лично ме върна в детството.

За алкохолиците заведението предлага едно много приятно на вкус бяло вино. Признавам си, че избирам много от нещата, които купувам по опаковката. Така че очаквайте за напред да видите доста такива неща тук. Това може и да не е най-правилният подход в избора на каквото и да било, но от опита си с книгата (КЕФЕР или Цветята на малката Ида) на Милена Фучеджиева, в която се влюбих именно заради корицата, мисля, че може и да си е окей. И така - хубав етикет, секси бутилка и много хубаво вино.

За заинтригуваните - и двете напитки са закупени от BILLA.

Няма коментари:

Публикуване на коментар