вторник, 29 юни 2010 г.

Психологът Еленко Ангелов за Chem trails, HAARP и др.



Обещавам повече да не ви занимавам с конспиративни теории тази седмица. Но горният материал звучи плашещо правдоподобно и съвсем не е невъзможно да е истина. Дори да сте скептични към подобни неща - химични следи в небето, оставяни от НАТО, апарат за умишлено предизвикване на земетресения и други катаклизми и т.н., пак е интересно.

3 коментара:

  1. Заинтригува.

    Жалко, че се разиграва по тази телевизия и с тези участници. Не успях да ги издържа.

    А да, хаха, и да не се гледа в петък вечер... изобщо... човек не трябва да си е вкъщи в петък вечер

    ОтговорИзтриване
  2. Лъжата, че кондензационните следи в небето са химическа диверсия е много разпространена, но твърдо опровергана. Метеоролозите са единодушни, че няма нищо необичайно в този феномен. Това са водни пари, фактически същото каквото са облаците. За това и се държат точно по същия начин и обикновено всички привърженици на Chemtrails теорията омешват двете явления - кондензационни следи и естествени облаци. Работата е там, че кондензационните следи са устойчиви за дълго време точно когато атмосферните процеси водят до кондензация на влагата във въздуха и образуване на естествените природни облаци. Тогава кондензационните следи на самолетите фактически инициират естествения процес на облакообразуване, но винаги наоколо им има и естествени облаци. Това явление не е ново, то е документирано откак има високолетящи самолети.

    Вярвайте в каквито си искате конспирациии, но това което става в небето със опашките на самолетите НЕ Е част от тях. Естествен и закономерен процес е. Всички филмчета из нета са модерна манипулация използваща това, че повечето хора не са се интересували от облаците в небето над тях.

    ОтговорИзтриване
  3. Дано си прав, Анонимен. Дано.

    ОтговорИзтриване